Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 17:44

Παρέμβαση Αραχωβίτη για το Νοσοκομείο Σπάρτης

Γράφτηκε από την
Παρέμβαση Αραχωβίτη για το Νοσοκομείο Σπάρτης

Παρέμβαση για τη βελτίωση των συνθηκών στο Νοσοκομείο Σπάρτης έκανε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η πραγματικότητα, την οποία βιώνουμε σήμερα στο Νοσοκομείο Σπάρτης, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν και εφαρμόστηκαν  τα προηγούμενα χρόνια στον χώρο της Υγείας. Ήταν γνωστό ότι η αποστελέχωση του Νοσοκομείου λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποχωρήσεων θα οδηγούσε μοιραία στην δυσλειτουργία του Νοσοκομείου.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τον Λακωνικό λαό ότι από την παρούσα Κυβέρνηση, υπό τη συνεχή πίεση και ενδιαφέρον του Βουλευτή Λακωνίας και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν γίνει συντονισμένες ενέργειες προς δυο κατευθύνσεις:

1. Στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με λύση που να μην δημιουργεί δυσλειτουργίες σε καμία Υγειονομική Μονάδα της Λακωνίας

2. Στην οριστική λύση του προβλήματος με ικανή στελέχωση των Υγειονομικών Μονάδων μέσω της προκήρυξης και κάλυψης 4.500 θέσεων μονίμου προσωπικού Υγείας

Ο χώρος της Υγείας και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δε πρέπει να γίνονται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης ούτε «εργαλείο» πολιτικής επιβίωσης πολιτευτών και κομματικών παραγόντων. Η σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίζονται τα ζητήματα της Υγείας απ’ όλους είναι επιβεβλημένη". 

 


NEWSLETTER