Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 15:10

Ο Αποστολάκος για το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών στη Σπάρτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Η ανυπαρξία συγκροτημένης κυβερνητικής πολιτικής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, σε συνδυασμό με την αδυναμία της για την αποτελεσματική καταπολέμηση της εγκληματικότητας που πλήττει την καθημερινότητα των Λακώνων πολιτών, συνοδεύτηκαν δυστυχώς από την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετατροπή του υφιστάμενου από το 2008 στη Σπάρτη μικρού κέντρου υποδοχής για 39 περίπου άτομα, σε Κέντρο Φύλαξης και Κράτησης Λαθρομεταναστών.
Το υφιστάμενο κέντρο είχε άκρως προληπτικό χαρακτήρα και μέχρι σήμερα ευτυχώς δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Η εξαγγελία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι απαράδεκτη και δεν γίνεται αποδεκτή από την Σπαρτιατική κοινωνία. Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω την εξαγγελία της». 

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER