Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 13:02

Νάντια: "Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά"

Γράφτηκε από την
Νάντια: "Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά"

Η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε οριστικά, σημείωσε σε παρέμβασή της στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.

Η πρώην βουλευτής του νομού τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Η εποχή της λεηλασίας του ΠΑΣΟΚ και της απομόνωσης των δυνάμεών του τελείωσε οριστικά. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, και θα παραμείνει εδώ και αύριο. Το ΠΑΣΟΚ δεν δραπετεύει σαν τον κ. Τσίπρα. Δεν θα είναι το εξιλαστήριο θύμα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αλλά ούτε και της ΝΔ.

Ο λαός τώρα ξέρει ποιος διαμόρφωσε την εθνική γραμμή και ποιος τον έβαλε σε περιπέτειες. Το ψευτοδίλημμα «μνημόνιο/αντιμνημόνιο» και η αλαζονεία της απελθούσας κυβέρνησης, που κόντεψε να μας οδηγήσει στην καταστροφή, πρέπει να γίνουν παρελθόν. Από το Εγώ του κ. Τσίπρα στο Εμείς. 

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ. Για να διαμορφώσουμε τον τρίτο πόλο στην πολιτική ζωή, απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στις τυχοδιωκτικές επιλογές και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Mε σαφές προοδευτικό, πατριωτικό και δημοκρατικό στίγμα. Είναι ώρα για όλους όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε σε αυτόν τον χώρο να κάνουμε την υπέρβασή μας και να ξανασυναντηθούμε στην κάλπη.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ αντεπιτίθεται, δικαιώνεται, παρεμβαίνει δυναμικά ξανά. Διεκδικεί τη στήριξη των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που ψήφισαν και τίμησαν την παράταξή μας. Και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο. Πορεύεται μαζί με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, για να διασφαλίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας μας. 

Αλλάζουμε τα δεδομένα, ανοίγουμε νέους δρόμους, δημιουργούμε ελπίδα και προοπτική για τις Ελληνίδες και τους Ελληνες.
Ελπίδα και προοπτική για τη χώρα μας, που θέλουμε να την δούμε ξανά δυνατή, ξανά φωτεινή, ξανά ενωμένη, ξανά υπερήφανη.

Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να γυρίσουν στις ρίζες τους, στο σπίτι τους. Να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ. 

Κάνουμε μια νέα αρχή».


NEWSLETTER