Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 14:03

Πετράκος κατά Παππά για παραβίαση της νομοθεσίας από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πετράκος κατά Παππά για παραβίαση της νομοθεσίας από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς

Επίθεση κατά του τέως υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά εξαπέλυσε με γραπτή δήλωσή του ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πετράκος επειδή δεν του απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει από τις 7 Ιουλίου αναφορικά με την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς

Στη γραπτή δήλωσή του μεταξύ άλλων ο κ. Πετράκος αναφέρει: "Δεν μας είπε τι θα πράξει για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι παραβίασαν ασύστολα την εκλογική νομοθεσία και δημοσιογραφική δεοντολογία και επιδόθηκαν σε ένα όργιο κατατρομοκράτησης του λαού για να μην ψηφίσει "Οχι" στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου. 

Ο καθένας μπορεί να κρίνει -και είναι βέβαιο ότι θα κρίνει- αν τα συνεχή κωλύματα του τέως κ. υπουργού ήταν απλά προφάσεις για να μην απαντήσει μετά την μεγάλη στροφή των 180 μοιρών του Μεγάρου Μαξίμου και την μετατροπή του περήφανου "Οχι" του 62% του λαού σε ένα ντροπιαστικό "Ναι". Ο τέως κ. υπουργός και η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προφανώς δεν θέλανε να στεναχωρήσουν τους διαπλεκόμενους καναλάρχες οι οποίοι υποστήριζαν μετά μανίας το "Ναι". 

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του αν θέλει πια, ο μεταλλαγμένος κατ’ όνομα ΣΥΡΙΖΑ, να κτυπήσει την διαπλοκή". 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER