Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 12:16

Νάντια: «Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ»

Γράφτηκε από την

«Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ, για να δώσει λύσεις ρεαλιστικές, για να πετύχει τον συναινετικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας, να δώσει τα χέρια σε όλους τους Ελληνες πολίτες που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί στα χρόνια της κρίσης».

Αυτά επεσήμανε σε δηλώσεις της η Νάντια Γιαννακοπούλου - μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επετειακή εκδήλωση εορτασμού των 41 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος στο Ζάππειο, στην οποία παραβρέθηκε.

Ανέφερε ότι «μόνη λύση εξόδου από την κρίση είναι η πολιτική σταθερότητα. Η συνεργασία με δημοκρατικές, ευρωπαϊκές δυνάμεις, με προοδευτικούς πολίτες. Ο λαός ζητά τη συναίνεση, και είναι καθήκον μας να τον ακούσουμε. Να διαμορφώσουμε ένα προοδευτικό ρεύμα, που εκφράζει το ριζοσπαστικό κέντρο, το Δημοκρατικό Σοσιαλισμό, την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Ενα ρεύμα που μπορεί να γίνει ξανά πλειοψηφικό. Να πορευτούμε όλοι μαζί, ενάντια στη τεχνητή πόλωση που προσπαθούν να επιβάλλουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Το πλαστό δίλημμα "μνημόνιο - αντιμνημόνιο" έχει καταρρεύσει. Το πραγματικό διαχρονικό δίπολο που αναβιώνουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ν.Δ. είναι το δίπολο "Πρόοδος - Συντήρηση". Είναι η συναίνεση και η συνεργασία ενάντια στον παλαιοκομματισμό και την παλινόρθωση του παλιού κομματικού συστήματος. Είναι η αξιοκρατία ενάντια στην κομματοκρατία, τη δήθεν αυτοδυναμία και τα πολωτικά μέτωπα, που βλάπτουν σοβαρά τη χώρα μας». 

 

Η Ν. Γιαννακοπούλου καλεί «όλα τα μέλη και τα στελέχη που δεν είναι σήμερα στις τάξεις μας να ξανασυναντηθούμε. Να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τη δημοκρατική συμπαράταξη. Μαζί πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, μαζί αλλάξαμε την Ελλάδα. Τους καλούμε λοιπόν να επιστρέψουν σπίτι τους. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι τους».