Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 15:19

Παρέμβση Αποστολάκου για την κρίση

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συμμετείχε στη συζήτηση επί της πρότασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. περί σύστασης επιτροπής για το θέμα του δημόσιου χρέους που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με μία άκρως πολιτική και επίκαιρη ομιλία, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η χώρα και στις τεράστιες ευθύνες του πολιτικού κόσμου να φανεί αντάξιος των περιστάσεων και να δώσει θεσμική διέξοδο στα μεγάλα προβλήματα του τόπου. «Όλοι έχουμε ιστορική και ατομική ευθύνη ως εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού και προσωπικά έχοντας την τιμή να εκπροσωπώ τους συμπολίτες μου του Νομού Λακωνίας, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της θεσμικής, πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που πλήττει την πατρίδα μας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής απαρίθμησε συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την κυβέρνηση και το σύνολο των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κρίση. Ειδικότερα πρότεινε :

Εξασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στον τόπο, με την απαρέγκλιτη τήρηση των επιταγών του Συντάγματος, μακριά από επικίνδυνους εκβιασμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας στη λειτουργία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ποδηγετούν την κυβέρνηση και χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Ριζικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση.

Αποκατάσταση του τρωθέντος περί δικαίου αισθήματος των Ελλήνων.

Αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER