Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 17:53

Απολογισμό για το μνημόνιο ζητάει και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Να συγκληθεί άμεσα όχι μόνο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κομματικά όργανα  ζητούν 16 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν για όλα όσα γίνονται τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο.
Η επιστολή θα αποσταλεί στην ηγεσία του Κινήματος και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Οι υπογράφοντες την εν λόγω επιστολή τονίζουν πως δεν θέτουν κανένα άλλο θέμα πέραν της σύγκλησης των οργάνων του κόμματος για ενημέρωση των βουλευτών, αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επιβολή του Μνημονίου.
Κάποιοι βέβαια θεωρούν πως πρόκειται για ομαδοποίηση βουλευτών πίσω από την κίνηση αυτή, να σταλεί δηλαδή η εν λόγω επιστολή στον Πρωθυπουργό αλλά και στα κομματικά όργανα. Βέβαια στην επιστολή των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ζητείται να συγκληθούν και όλα τα όργανα της Βουλής και όχι μόνο του κυβερνώντος κόμματος για ευρεία συζήτηση στα παρακάτω θέματα
1) Απολογισμός ενός χρόνου Μνημονίου
2) Μεσοπρόθεσμο - Πρόσθετα μέτρα 2011 - Αποκρατικοποιήσεις
3) Διαδικασία εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή
Εκτός από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο υπογράφουν ακόμα οι: Σούλα Μερεντίτη, Τόνια Αντωνίου, Πάρις Κουκουλόπουλος, Βασίλης Γερανίδης, Σοφία Γιαννακά Εύα Καϊλή, Μιχάλης Τζελέπης, Θωμάς Ρομπόπουλος, Όλγα Ρεντάρη Τέντε, Έκτωρ Νασιώκας, Κώστας Καρτάλης, Νίκος Σαλαγιάννης.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER