Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 17:07

Επίθεση Νάντιας σε Ρέππα για το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Επίθεση Νάντιας σε Ρέππα για το αεροδρόμιο της Τρίπολης

Μεγάλη απορία κι έκπληξη μου προκαλεί η ανακοίνωση του Υπουργού Υποδομών κ. Ρέππα, με την οποία «ανασκευάζει» όσα μου είχε αναφέρει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σχετικά με τη μη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη.
Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λαθεμένες εντυπώσεις, δηλώνω ξεκάθαρα ότι όσα ανέφερα στις χθεσινές δηλώσεις μου στηρίζονται σε ρητές διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού.
Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα, προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι «άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία» για το ίδιο θέμα. Εγώ δεν έχω τελειώσει αυτήν τη «σχολή», ούτε ενστερνίζομαι τις πρακτικές της. Λυπάμαι, δε, γιατί τέτοιου είδους τερτίπια, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία.
Αρκετή ζημιά έχει γίνει ήδη στην Πελοπόννησο, επειδή διαχρονικά κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη έχουν αρνηθεί να γίνει ενιαία Περιφέρεια! Ας μην τη ζημιώσουμε άλλο με παιχνίδια μικροπολιτικής.
Ελπίζω ο κ. Ρέππας, μιλώντας σε «ουδέτερο έδαφος», στη Βουλή των Ελλήνων, μετά από την ερώτηση που κατέθεσα, να μας πει επιτέλους την αλήθεια, χωρίς μισόλογα και χωρίς υπεκφυγές.
Το ίδιο ελπίζω να συμβεί όχι μόνο για το θέμα του αεροδρομίου, αλλά και για το τμήμα της Ολυμπίας Οδού Καϊάφας – Καλό Νερό και για τον περιμετρικό Καλαμάτας, αφού η θέση του Υπουργείου επίσης και για αυτά τα θέματα δεν είναι ούτε σαφής ούτε ξεκάθαρη.

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Σχόλια  

0 # ΓΑΖΗΣ 08-06-2011 18:40
Η ΝΑΝΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ .ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Ερωτευμένος με τη Μεσσηνία 09-06-2011 04:33
Έλα καλέ Νάντια μας, που εσύ τελείωσες άλλες σχολές.... Ποιές σχολές δηλαδή;;;
Αυτές που διδάσκουν πως, ότι τυχόν "πιάσουν" τ' αυτάκια μας στους διαδρόμους ή στο κυλικείο της Βουλής σε κάποιο... πηγαδάκι, σπεύδουμε ταχέως να το ανακοινώσουμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. της εκλογικής μας περιφέρειας ως μείζονα προσωπική εκμυστήρευση και δέσμευση του Υπουργού, αποκομίζοντας έτσι τα εφήμερα πολιτικά οφέλη της "αποκλειστικότη τας" καθώς και της επιβεβαίωσης ότι τάχα ασχολούμαστε ουσιαστικά με τη Μεσσηνία;;; Αλήθεια, πως και δεν μας ανακοίνωσες επίσης (ευτυχώς για σένα..) ότι η άποψη του Υπουργείου μετεστράφη "κατόπιν επίπονων και εργωδών ενέργειών σου";;; Εξαιρετικά σύγχρονη πολιτική τακτική, αντάξια ενός νέου ανθρώπου... Και ναι, εξόχως κατανοητή η λύπη σου για "τέτοιου είδους τερτίπια που έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία", αφού την ίδια ακριβώς νοιώθουμε κι εμείς...
Ντροπή σας!!!! Όλοι οι πολιτικοί, παλαιότεροι και νεώτεροι!!! Που νομίζετε ότι απευθύνεστε; Σε ιθαγενείς που μπορείτε να τους εξαπατήσετε με γαλάζιες και πράσινες χαντρούλες;;; Τάχα κόπτεστε για τον τόπο μας, όπως με τον αφανισμό του σιδηροδρόμου από τη Μεσσηνία που ο "τιτάνιος" αγώνας σας εξαντλήθηκε σε μια ρηχή, ανόητη, τυπική και ανούσια επερωτησούλα στη Βουλή και... τέλος!!! Και δείτε το σιδηρόδρομο πως είναι σήμερα, έτσι όπως κατάντησε κατόπιν ενέργειών σας... Και δείτε τον καλά, για να συνειδητοποιήσε τε πως οι τύχες σας είναι κοινές, με μόνη διαφορά πως ο σιδηρόδρομος θα μείνει για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά του λαού, αντίθετα με σας που με ιδιαίτερη ανακούφιση θα περάσετε πολύ γρήγορα στη λήθη... Κρίμα....

Απογοητευμένος Μεσσήνιος...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER