Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 13:33

Παρέμβαση Μανώλη Αντωνάκου για το δρόμο προς Νεάπολη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Τη παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα, ζήτησε ο Α΄επιλαχών υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό  Λακωνίας  Μανώλης Αντωνάκος για την αποκατάσταση του επαρχιακού δρόμου προς Νεάπολη Βοιών κάτω απο το χωριό Παντάνασσα . Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Αντωνάκος επικοινώνησε κατ' αρχήν με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα.Ντία Τζανετέα ζητώντας να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πελοπονήσου για την επίλυση του προβλήματος .
'Οπως τον ενημέρωσε η κα Τζανετέα , η Αιρετή Περιφέρεια έχει ζητήσει κονδύλι για την αποκατάσταση του δρόμου απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Ωστόσο  και επειδή ο χρόνος κυλά,  ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου όπου χιλιάδες Βατικιώτες αλλά και επισκέπτες των Βατίκων , Ελαφονησιώτες, Κυθήριοι και επισκέπτες τών νησιών αυτών διέρχονται υποχρεωτικά απο το συγκεκριμένο δρόμο , ο Μανώλης Αντωνάκος θεωρεί άμεση και επιτακτική την ανάγκη , για την ταχεία επίλυση του προβλήματος της αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου στο ύψος του χωριού Παντάνασσα Βοιών .
Για το λόγο αυτό , επικοινώνησε με το γραφείο του Υπουργού Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα ζητώντας τη παρέμβαση του Υπουργού και τη βοήθειά του για την επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει στη περιοχή και αφορά την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπατριωτών και επισκεπτών των Βατίκων  και της ευρύτερης περιοχής , το διαμετακομιστικό εμπόριο αλλά και την ασφάλεια των πολιτών του χωριού Παντάνασσα και των περιουσιών τους , το οποίο βρίσκεται  πάνω απο τον συγκεκριμένο δρόμο  .

Από το Γραφείο Τύπου του Μανώλη Αντωνάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER