Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 14:17

Ο Αποστολάκος για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος συμμετείχε στη συζήτηση επί της προτάσεως του Πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 141 του Κανονισμού της Βουλής.
Ο κ. Αποστολάκος από το βήμα της Εθνικής αντιπροσωπείας μίλησε για τις τεράστιες ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Αναφέρθηκε στη σκληρή και ανεύθυνη στάση που κράτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ, ενώ σήμερα ζητά τη συναίνεση από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Λάκωνας Βουλευτής τόνισε πως «ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε να απευθυνθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, γιατί εκτός από την εμπιστοσύνη του λαού, ο κύριος Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του έχουν χάσει και την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.».
Ο κ. Αποστολάκος αναφέρθηκε στη διάσταση του κυβερνητικού από το κοινωνικό ΠΑ.ΣΟ.Κ, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες που βασανίζονται από την οικονομική κρίση  και κυρίως από το σύνολο της κοινωνίας. Για να κλείσει την ομιλία του με τη διαπίστωση πως «ο Ελληνικός λαός μπορεί να ανεχθεί σκληρούς ηγέτες όταν αυτοί έχουν όραμα, σχέδιο και δίνουν ελπίδα. Ανασφαλείς και κοντόφθαλμους ηγέτες που προκαλούν αβεβαιότητα και δυστυχία στον λαό, όπως ο σημερινός Πρωθυπουργός, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση».

Από το Γραφείο Τύπου του Γρ. Αποστολάκου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER