Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 16:13

Δημήτρης Κουκούτσης: Μας χωρίζουν πολλά!

Γράφτηκε από την
Δημήτρης Κουκούτσης: Μας χωρίζουν πολλά!

Την ίδια ώρα που η Τουρκία επελαύνει και ίσως ό,τι χάσει ανατολικά της έχουν υποσχεθεί να το πάρει δυτικά, δηλαδή προς την Ελλάδα, η χώρα βρίσκεται σε αναταραχή με μία εξουσία η οποία μοναδική της έγνοια έχει πώς να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των αδίστακτων τοκογλύφων, οι οποίοι έχουν υποδουλώσει τη χώρα.

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες και έστησαν μπλόκα σε ολόκληρη τη χώρα, αφού τα νέα μέτρα της Αριστεράς του μνημονίου πραγματικά τους οδηγούν στην εξαθλίωση και την εξόντωση. Πάγια η θέση της Χρυσής Αυγής ότι οι αγρότες αποτελούν την ψυχή του έθνους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι θα οδηγήσουν το έθνος σε μια αναγέννηση, πέρα από την σκλαβιά του μνημονίου και των περίφημων δανειστών. 

Την ίδια ώρα σφοδρές αντιδράσεις και από τους κατοίκους στη Σίνδο, στην Κω και σε άλλα μέρη της Ελλάδος για τη δημιουργία των γνωστών “hotspots”, κέντρων εγκαταστάσεως δηλαδή λαθρομεταναστών και προσφύγων, κυρίως λαθρομεταναστών, δίπλα από τις κατοικίες των Ελλήνων. Δεν είναι όμως μόνον αυτά… Οταν βγαίνει ο ίδιος ο Ερντογάν και απειλεί ότι θα στείλει στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αυτό που θέλουν τελικά είναι να γίνει ολόκληρη η Ελλάδα ένα “hotspot”! 

Μέσα σε αυτήν την απερίγραπτη κατάσταση, έχουμε και την υποκρισία της Ν.Δ., η οποία θέλει να παριστάνει την αντιπολίτευση, αλλά επί της ουσίας δεν λέει λέξη για το γεγονός ότι μεταβάλλεται η χώρα σε ένα καταφύγιο λαθρομεταναστών και μάλιστα τη στιγμή μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσεως με εκατομμύρια Ελληνες ανέργους και με δημογραφικό πρόβλημα εξαιρετικά σημαντικό. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι υπερψήφισαν το μνημόνιο της Αριστεράς στις 14 Αυγούστου του 2015, ένα μνημόνιο το οποίο οδήγησε σε αυτά τα μέτρα τα οποία έχουν οδηγήσει στα άκρα τους Ελληνες αγρότες. 

Συσκέψεις επί συσκέψεων και λόγια του αέρα, χωρίς να δίδεται ουσιαστικά λύση στα μεγάλα εθνικά προβλήματα. Σε όλες αυτές τις συσκέψεις βεβαίως αποκλείουν συστηματικά τη Χρυσή Αυγή.

Είναι φανερό ότι για το πολιτικό σύστημα η Χρυσή Αυγή είναι το απόλυτο κακό. Και αυτό γιατί ο εθνικισμός της Χρυσής Αυγής δεν έρχεται από καμία Γαλλική Επανάσταση, καμία επανάσταση αστική ή βιομηχανική, αλλά είναι το προαιώνιο αίσθημα υπερασπίσεως των αξιών του έθνους!

Και στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε τον Ιωνα Δραγούμη, ο οποίος ζώντας σε μια δύσκολη περίοδο της Ελληνικής Ιστορίας και βλέποντας τις προδοσίες οι οποίες πραγματοποιούντο από παράγοντες του ελλαδικού κράτους, είχε γράψει την φράση “Ζήτω το έθνος. Κάτω το κράτος”. 

Χαρακτηριστική ήταν η έκφραση επί του θέματος ενός εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής, όπου τόνισε ότι με την Χρυσή Αυγή μας χωρίζει… άβυσσος. Πράγματι έτσι είναι! Τι είναι όμως άβυσσος; Είναι σύμφωνα με την Θεογονία μία από τις πρωταρχικές αιτίες δημιουργίας του κόσμου, η οποία γεννήθηκε από το χάος! Είναι τα Τάρταρα, όπου ζουν οι σκοτεινές δυνάμεις.

Αυτός ο κόσμος των νικημένων σκοτεινών δυνάμεων είναι που χωρίζει την Χρυσή Αυγή από το πολιτικό κατεστημένο. Από ένα πολιτικό κατεστημένο, το οποίο είναι ακριβώς αυτή η ίδια η άβυσσος. Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν πιστεύει σε κανέναν γενικό και αόριστο “συνταγματικό πατριωτισμό”… Τι σημαίνει αλήθεια “συνταγματικός πατριωτισμός”; Να πιστεύουμε επί παραδείγματι όχι στην πατρίδα με την ακατάλυτη και αιώνια έννοιά της, αλλά στο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο οποίος αποτελεί μέρος του “συνταγματικού πατριωτισμού”; Και τι σημαίνει με κάθε θυσία να είμαστε στο ευρώ; Είναι και αυτό “πατριωτισμός”; Πριν το ευρώ δεν υπήρχε Ελλάδα; Πριν το οποιοδήποτε Σύνταγμα, το οποίο έχει αλλάξει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, δεν υπήρχε πίστη στο ελληνικό έθνος;

Πράγματι, μας χωρίζει άβυσσος, μόνο που η άβυσσος είναι αυτοί, αυτοί οι οποίοι οδηγούν κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο την πατρίδα μας στην καταστροφή. Η Χρυσή Αυγή είναι το ιδεώδες του αιωνίου ελληνισμού.

Πέρα απ’ όλους αυτούς οι οποίοι εξουσίασαν και εξουσιάζουν την χώρα, υπακούοντας στα κελεύσματα της ξενοκρατίας, η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα για να απαλλαγεί για πάντα το έθνος από τις δυνάμεις της αβύσσου.

 

Δημήτρης Κουκούτσης

Βουλευτής Μεσσηνίας


NEWSLETTER