Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 16:25

Παρέμβαση Κουσελά για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Πυλία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά με την έξαρση της εγκληματικότητας και των ληστειών στην περιοχή Ρωμανού, που έχουν φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους της περιοχής, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς επικοινώνησε σήμερα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Βασίλειο Γεωργακόπουλο και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ηλία Γεωργόπουλο.

Κατά τις επικοινωνίες του αυτές, ο κ. Κουσελάς εξέθεσε τη σοβαρή κατάσταση ανασφάλειας που βιώνουν οι κάτοικοι από την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή της Πυλίας και γενικότερα στη Μεσσηνία και ζήτησε:

να διασφαλιστεί πλήρης αστυνόμευση, με πυκνές εποχούμενες αστυνομικές περιπολίες στην περιοχή του Ρωμανού.
να ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό και κατάλληλα μέσα τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής.
να επισπευσθεί η λειτουργία του τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα, ώστε με την τοποθέτηση 30 και πλέον ειδικών φρουρών και αστυνομικών για τη λειτουργία του, να αποδεσμευτούν δυνάμεις για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στο σύνολο της Μεσσηνίας.

Οι κ.κ. Γεωργόπουλος και Γεωργακόπουλος επέδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία για τα όσα τους εξέθεσε ο Μεσσήνιος βουλευτής και υπογράμμισαν ότι συντονίζουν τις ενέργειές τους, για να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή.  

Ο κ. Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι λαμβάνονται ήδη μέτρα με επιχειρησιακή ομάδα της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), η οποία θα επιχειρεί στην περιοχή για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί. Επίσης τόνισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής, στο πλαίσιο των οργανωτικών ανακατατάξεων που θα γίνουν με τη λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα.   ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER