Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 21:58

Παρέμβαση Κουσελά μετά από ρεπορτάζ της "Ε": Περιπολία της ΟΠΚΕ στο Ρωμανού Πυλίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρέμβαση Κουσελά μετά από ρεπορτάζ της "Ε": Περιπολία της ΟΠΚΕ στο Ρωμανού Πυλίας

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) θα περιπολούν στο Ρωμανού κι ευρύτερα στην Πυλία, σύμφωνα με όσα απάντησε χθες ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος στο βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουσελά, με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ της "Ε" για την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Ο κ. Κουσελάς απευθύνθηκε και στον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο Ηλία Γεωργόπουλο και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και οι δυο αξιωματικοί "υπογράμμισαν ότι συντονίζουν τις ενέργειές τους για να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή". Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι η ΟΠΚΕ θα επιχειρεί στην περιοχή όσο καιρό χρειαστεί. Ενημέρωσε ακόμα πως θα ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής στο πλαίσιο των οργανωτικών ανακατατάξεων που θα γίνουν με τη λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα.
Ο κ. Κουσελάς, ειδικότερα, ζήτησε από τον κ. Γεωργόπουλο και το κ. Γεωργακόπουλο: «Να διασφαλιστεί πλήρης αστυνόμευση, με πυκνές εποχούμενες αστυνομικές περιπολίες στην περιοχή του Ρωμανού. Να ενισχυθούν με ανθρώπινο δυναμικό και κατάλληλα μέσα τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής. Να επισπευσθεί η λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα, ώστε με την τοποθέτηση 30 και πλέον ειδικών φρουρών και αστυνομικών για τη λειτουργία του, να αποδεσμευτούν δυνάμεις για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση στο σύνολο της Μεσσηνίας».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER