Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 21:14

Βενιζέλος σε Νάντια: Νέο εθνικό φορολογικό σύστημα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την υπ’ αριθμόν 16300/13-05-11 ερώτησή της, η βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, είχε θέσει υπ’ όψιν του Υπουργού Οικονομικών την δραματική κάμψη που υπάρχει στον χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας.

Σε απάντησή του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος, ενημερώνει την κα. Γιαννακοπούλου ότι η προετοιμασία ενός νέου εθνικού, φορολογικού συστήματος που θα αποκαταστήσει αδικίες και ανισότητες και θα βοηθήσει την ανάπτυξη στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Επιπλέον, η υλοποίηση ενεργειών για την άμεση και στοχευμένη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων που ήδη προβλέπονται για την Ελλάδα, με παράκαμψη των προβλημάτων που δημιουργεί η γραφειοκρατία, θα ενισχύσει εκτός των άλλων και τον κλάδο της οικοδομής.

Καταλήγοντας, στην απάντηση του προς την κα. Γιαννακοπούλου, ο κ. Βενιζέλος γνωστοποιεί ότι «θα τεθούν σε εφαρμογή πολύπλευρες εγγυήσεις κοινωνικής προστασίας, ώστε κανείς να μη νοιώθει μοναχικό, αβοήθητο και εγκαταλελειμμένο θύμα της κρίσης».

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER