Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 19:26

Στην Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στην Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς

 

 

Στην Πύλο βρίσκεται από σήμερα Μ. Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς.

Το μεσημέρι επισκέφτηκε τον ναό της Αγίας Σωτήρας στο κάστρο της πόλης -η αναπαλαίωση του οποίου ολοκληρώνεται-, συνοδευόμενος από το δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, τους αντιπεριφερειάρχες Ελένη Αλειφέρη και Περικλή Μαντά, την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. Νατάσα Κυριακοπούλου, τον πολιτευτή Μίλτο Χρυσομάλλη, άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος και πολιτικούς του φίλους. Στη συνέχεια πήγε για καφέ στον πλάτανο, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων. 

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε: 

"Υπάρχουν διάφορα περίεργα φρένα που δεν μας αφήνουν να απογειωθούμε. Είχαν πει κάποτε ότι θα έρθει το Πάσχα και η απογείωση, αν θυμάστε. Την απογείωση ακόμα την περιμένουμε. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτές τις υποσχέσεις όταν δεν τηρείς τα βασικά που πρέπει να τηρήσεις, που είναι πρώτα απ’ όλα ν’ αγαπάς την ανάπτυξη. Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη".

Το βράδυ θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο, ενώ αύριο το μεσημέρι, όπως το συνηθίζει, θα αναχωρήσει για το Ναύπλιο, ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του Γεωργίας, για να κάνουν Ανάσταση.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER