Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 14:27

Η Κοζομπόλη σε Αλειφέρη και Επιμελητήριο Μεσσηνίας 

Γράφτηκε από την
Η Κοζομπόλη σε Αλειφέρη και Επιμελητήριο Μεσσηνίας 

 

Το Επιμελητήριο και την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη επισκέφθηκε χθες, διαδοχικά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη.

Οπως ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο, ο πρόεδρος Δημήτρης Μανιάτης την ενημέρωσε για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και έθεσε τις εξής προτεραιότητες για ρύθμιση: Πυρόπληκτα δάνεια. Κόκκινα δάνεια. Ακατάσχετος λογαριασμός επιχειρήσεων. Κατάσχεση χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό, παρότι καταβάλλεται το ποσό των ρυθμίσεων. Ρύθμιση 100 δόσεων - να μη συνδέονται με τις νέες οφειλές. Μείωση προμήθειας τραπεζών στα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσον αφορά πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. ΟΑΕΕ - ρυθμίσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, κατά τη συνάντηση η κ. Αλειφέρη έκανε διεξοδική αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία. Η βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για το στάδιο της μελέτης του προβλήματος από τη λειτουργία των ελαιοτριβείων και πυρηνελαιουργείων στο νομό. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που αφορούν την Π.Ε. Μεσσηνίας, όπως ο πρωτογενής τομέας και η τουριστική ανάπτυξη και ανταλλάχθηκαν απόψεις για το ρόλο και την ανάγκη ενίσχυσης του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Η κ. Κοζομπόλη επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για όλα όσα συζητήθηκαν  και υποσχέθηκε ότι θα είναι συμπαραστάτρια στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.


NEWSLETTER