Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 15:01

"Το θέλω τώρα!" το νέο βιβλίο του Βασίλη Κουτσιαρή

Γράφτηκε από την

Το νέο βιβλίο του Βασίλη Κουτσιαρή με τίτλο "Το θέλω τώρα!" εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Μίνωας, ενώ την εικονογράφηση υπογράφει η Πωλίνα Παπανικολάου.

Σύντομη περιγραφή: "- Το θέλω τώρα! φώναξε η Μαρία από το δωμάτιό της. Η μαμά της, η κυρία Ευγενία, για άλλη μια φορά δεν της απάντησε. Εξάλλου, δεν ήταν η πρώτη φορά που της ζητούσε κάτι η κόρη της. Παλιότερα, της έκανε όλα τα χατίρια. Αυτό όμως δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Ετσι, αποφάσισε να αλλάξει τακτική… ".Ενα βιβλίο για την συμπεριφορά, την οικογένεια, τις ανθρώπινες σχέσεις και... τα παιδιά που απαιτούν.

Ο Βασίλης Κουτσιαρής γεννήθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι συντονιστής της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Κω και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική. Εχει την επιμέλεια της σελίδας "Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλίου" στην ηλεκτρονική εφημερίδα "Kos Voice" και κάνει παρουσίαση παιδικών βιβλίων στη στήλη "Βιβλίο στο μικροσκόπιο". Εχει περιληφθεί 2 φορές στην πρώτη εικοσάδα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Δασκάλων της Microsoft με τα project "Η τέχνη στο σχολείο" και "Το άγγιγμα". Το 2011 το παραμύθι "Ενα αστέρι για μένα"και το 2012 το παραμύθι του "Είναι κάτι που μένει"τιμήθηκε με έπαινο από την Πανελλήνια Ενωση Λογοτεχνών.