Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 21:24

David Horsager: «Βρες τον χαμένο χρόνο»

Γράφτηκε από την

Ο συγγραφέας David Horsager άκουγε συχνά στελέχη διαφόρων επιχειρήσεων να παραπονιούνται ότι κάθε μέρα κατακλύζονται από αμέτρητες εργασίες.

Και ενώ ποτέ δεν σκόπευε να γίνει ειδικός της παραγωγικότητας, συνειδητοποίησε ότι έχει αναπτύξει και υιοθετήσει δεκάδες εξαιρετικές τεχνικές που εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια - και οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους πολυάσχολους ανθρώπους της εποχής μας. Βασικός στόχος είναι να είμαστε τόσο αποτελεσματικοί στις μικρές καθημερινές εργασίες μας, ώστε να έχουμε αρκετή ενέργεια αλλά και χρόνο για να επικοινωνούμε ουσιαστικά με τους άλλους. Καθεμιά από τις 35 αποδοτικές ιδέες που παρουσιάζει ο Horsager εφαρμόζεται εύκολα και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ολες μαζί αυξάνουν θεαματικά την αποτελεσματικότητά μας, πράγμα που θα μας επιτρέψει να ολοκληρώνουμε περισσότερες εργασίες χωρίς να εξαντλούμαστε, αλλά και να δίνουμε στις σχέσεις μας -προσωπικές και επαγγελματικές- την προσοχή που τους αξίζει.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

• Ο David Horsager είναι στρατηγικός σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας πολλών άρθρων σε υψηλού κύρους περιοδικά και εφημερίδες, αλλά και μπεστ- σέλερ βιβλίων. Διερευνά τον αντίκτυπο που έχει η εμπιστοσύνη στα κέρδη μιας επιχείρησης και δίνει συνεχώς διαλέξεις στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Στους πελάτες του περιλαμβάνονται οι New York Yankees, το Αμερικανικό Κογκρέσο, οι Goodyear και Wells Fargo, John Deere, καθώς και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Ο David Horsager και η ομάδα του στη Horsager Leadership, Inc., έχουν ως αποστολή τους να αναπτύξουν έμπιστους ηγέτες και οργανισμούς. Ο ίδιος έχει 4 παιδιά με τη σύζυγό του Lisa και ζει στο Σεντ Πολ της Μινεσότας.