Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 18:26

"Ιστορίες γάμου" από τη Μεσσήνια Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Γράφτηκε από την
"Ιστορίες γάμου" από τη Μεσσήνια Κωνσταντίνα Τασσοπούλου

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μεσσήνιας Κωνσταντίνας Τασσοπούλου "Ιστορίες γάμου" θα γίνει στην Κυπαρισσία, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις "Εντύποις". Η προώθηση του βιβλίου γίνεται σε συνεργασία με τα νυφικά "Pronovias". Η φωτογράφιση έγινε από την Ελληνομεξικάνα Danae Kotsiras, η οποία έχει καταγωγή επίσης από τη Μεσσηνία. 

Η Κωνσταντίνα Τασσοπούλου κατάγεται από το Δώριο (από την πλευρά του πατέρα της) και από την Κοίτα (Γερολιμένας) (από πλευρά της μητέρας της). Γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πήγε σχολείο στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα και αργότερα φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Σπούδασε μουσική και πήρε πτυχίο Θεωρητικών και Πιάνου. Εργάζεται σε εταιρεία με περιοδικά και εφημερίδες, ενώ έχει δουλέψει και σε εταιρείες με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σε πιτσαρία, έχει σερβίρει κρασιά, έχει πλύνει πιάτα, έχει πουλήσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μελάνια, εκτυπωτές.

Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, έγραφε αφού όπως η ίδια λέει, μόνο γράφοντας, ζει πραγματικά. Τα γραπτά της την έκαναν μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. Το σάιτ της είναι http://tassopoulou.gr. 


NEWSLETTER