Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 21:44

Η Γιούλικα Σκαφιδά παρουσιάζει βιβλίο 

Γράφτηκε από την
Η Γιούλικα Σκαφιδά παρουσιάζει βιβλίο 

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου "Η ζωή απέναντι" της Σοφίας Δημοπούλου θα γίνει από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ., στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Πανεπιστημίου 12, Αθήνα) και αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελένη Γκίκα. Μουσικά διαλείμματα θα προσφέρουν οι Γιώργος Καραμούτσος, Μίνα Δάκου από το Ωδείο "Σαπφώ". Συντονίζει και συνομιλεί με τη συγγραφέα ο Νίκος Θρασυβούλου αναπληρωτής διευθυντής του σταθμού ΒΗΜΑ FM, ραδιοφωνικός παραγωγός.

H Σοφία Δημοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από τα Λουσικά, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Εργάστηκε ως μηχανικός στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Εχει γράψει τα μυθιστορήματα: "Lapis lazuli, η πέτρα που λείπει" (2012), "Αλμα θα πει ψυχή" (2013) και "Σε σωστή ώρα νυχτώνει" (2014).


NEWSLETTER