Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 07:53

Σήμερα η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης θα γίνει στην Παραλία της Καλαμάτας σήμερα από τις 9 μ.μ. έως τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Οπως είπε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας στο Δημαρχείο, η Καλαμάτα είναι γεμάτη από κόσμο αυτές τις μέρες και ο κόσμος πρέπει να δείξει κατανόηση για την κίνηση που θα υπάρχει. Ευχαρίστησε το Λιμενικό, την Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία, το Νοσοκομείο, τους εθελοντές, τους υπάλληλους του Δήμου, τον ΕΣ που θα βοηθήσουν στην επιτυχία της βραδιάς, που αναμένεται να έχει χιλιάδες επισκεπτών.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Παναγιώτα Ντίντα είπε πως θα γίνονται events σε όλα τα μαγαζιά, ότι το σημείο της εκδήλωσης θα είναι στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Καρακούση, μετά τα φουσκωτά και πριν το "Horizon". Θα υπάρχουν 2 ναυαγοσώστες και 2 Σαμαρείτες, η θάλασσα θα είναι φωτισμένη και dj θα παίζει μουσική. Νερά διανέμονται δωρεάν σε όλους από την ποτοποιία "Κωστέα" και ο ουρανός θα φωτιστεί με βεγγαλικά. 

Με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος Δ. Βεργόπουλος σημείωσε πως στόχος είναι να αναδειχθεί όλη η παραλία και να τονωθεί η δουλειά των καταστημάτων. Ο ίδιος ευχαρίστησε την επιχείρηση "Σπανούδη" που με το φορτηγό της θα διατηρεί τα νερά παγωμένα.

Από τους διοργανωτές έγινε έκκληση οι λουόμενοι να μην έχουν φάει και να μην έχουν πιει πριν το μπάνιο.

Γ.Σαρ.