Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016 17:08

"Open Αir Film Festival" στην Μπούκα

Γράφτηκε από την

 

 

Συνεχίζεται για 2η χρονιά το 2ο "Open Αir Film Festival" στην Μπούκα και στη Μεσσήνη, από την "Rektis" ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Οι προβολές γίνονται κάθε Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. στο "Bouka Bouka Mare" (μέχρι τις 24 Αυγούστου), στο Λάι του Περιβολάρη στις 31 Αυγούστου και στον Πεζόδρομο Γεωργιάδου στις 7 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής: σήμερα 17 Αυγούστου θα γίνει η προβολή της ταινίας "Vicky, Cristina, Barcelona" του Woody Allen. Στις 24 Αυγούστου ακολουθεί η προβολή της ταινίας "Οι επισκέπτες" του Jean-Marie Poire. Στις 31 Αυγούστου η προβολή του "Μερικοί το προτιμούν καυτό" του Billy Wilder και στις 7 Σεπτεμβρίου του "Soul Kitchen" του Fatih Akin. Η είσοδος είναι στα 4 ευρώ, η προπώληση στα 3 ευρώ, ενώ η είσοδος για νέους κάτω των 18 ετών είναι ελεύθερη.

Για το θέμα μίλησαν χθες σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Κώστας Πανόπουλος, ο γραμματέας Σταύρος Ζέππος και η Κατερίνα Χριστοπούλου μέλος.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. έχει ως στόχο να αναδείξει γειτονιές της πόλης, να ασχοληθεί με τον πολιτισμό και να συνεχίσει ως το Νοέμβριο το διαγωνισμό φωτογραφιών και βίντεο για έφηβους 14 - 18 ετών. 

 

Γ.Σαρ.