Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 15:11

Το 6ο OpenTourism Kalamata αύριο στο BabaYaga 

Γράφτηκε από την
Το 6ο OpenTourism Kalamata αύριο στο BabaYaga 

Το 6ο OpenTourism Kalamata διοργανώνει αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου το μη κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού Mataroa. 

H εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ. στον όροφο του BabaYaga (Στοά Λόντου) με θέμα «Tουριστικές Επιχειρήσεις - Η ελληνική πραγματικότητα». Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο, σχετικά για την κατάσταση που επικρατεί στο τομέα της ίδρυσης και λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα της κρίσης.  

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι ομιλητές του 6ου OpenTourism Kalamata έχουν ως εξής: 

• Γιάννης Πάζιος, συντονιστής OpenTourism Kalamata, μέλος Mataroa, 

«Καλωσόρισμα - Λίγα λόγια για το OpenTourism».

• Ηλίας Καλφακάκος, οικονομολόγος, μέλος Μataroa, «Το οικονομικό περιβάλλον μιας τουριστικής επιχείρησης από την επένδυση έως και την λειτουργία της».

• Βασιλική Ζόμπολου, δικηγόρος, ΜSc Business for Lawyers ALBA Graduate Business School,«Kόκκινα επιχειρηματικά δάνεια. Η κατάσταση στον τουριστικό τομέα - Το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο».

• Δημήτριος Πατριαρχέας, ξενοδόχος, MBA Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, «Η επένδυση - η διαχείριση και η λειτουργία στην πράξη»

• Νικόλαος Κατσικερός, αντιπρόεδρος ΤΕΜΕΣ ΑΕ, «Tουριστικές Επενδύσεις και γραφειοκρατία».

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό. 

Η εκδήλωση υπάρχει στο στο facebook (https://www.facebook.com/events/680224085487951/). Πληροφορίες υπάρχουν επίσης στην ιστοσελίδα www.mataroa.org\opentourism, ενώ μπορεί κανείς να επικοινωνεί και με τον Γιάννη Πάζιο (6942-902915, pazios@mataroa.org).


NEWSLETTER