Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 13:51

Καλαμάτα: Αναβάλλεται η βραδιά μουσικής δωματίου «Το τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Αναβάλλεται η βραδιά μουσικής δωματίου «Το τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Την αναβολή της προγραμματισμένης για απόψε βραδιάς μουσικής δωματίου με τίτλο "Το τραπέζι των διαπραγματεύσεων" ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Αιτία της αναβολής είναι η ασθένεια ενός εκ των μουσικών. Η εκδήλωση θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 8:00μ.μ ώρο του κυλικείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά από τους Βίκυ Βασιλειάδη (φλάουτο), Αντώνη Κουφουδάκη (κιθάρα) και Νίκο Παλαιολόγο (ούτι).

 

Η μουσική βραδιά έχει ως στόχο να αντιπαραβάλει απέναντι στη βία των ημερών, μια μουσική διαπραγμάτευση. Μια διαπραγμάτευση με τον άνθρωπο και τον έρωτα, μέσα από την ιστορία του ταγκό του A. Piazzolla για φλάουτο και κιθάρα, αλλά και μια ξεκάθαρα πολιτική διαπραγμάτευση μέσα από τα έργα 3 Ελλήνων συνθετών για ούτι και κιθάρα, που εμπνεύστηκαν από το προσφυγικό ζήτημα. Το έργο «Ανατολικό Αιγαίο» του Θεόδωρου Παναγόπουλου και το έργο «The sea of the dead» του Στάθη Γυφτάκη. Αυτά είναι αφιερωμένα στον Αντώνη Κουφουδάκη και το Νίκο Παλαιολόγο, σε μια ιστορική στιγμή, μιας και τα δύο αυτά όργανα συναντιούνται για πρώτη φορά στην σκηνή με ρεπερτόριο μουσικής δωματίου.


NEWSLETTER