Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 15:10

Παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παρουσίαση βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση στην Καλαμάτα

 

Εκδήλωση με καλεσμένο τον Τάσο Γιαννίτση οργανώνει το ''Βιβλιόπολις'', με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου ''Ανισότητες, φτώχεια, οικονομικές ανατροπές στα χρόνια της κρίσης'' των Τάσου Γιαννίτση και Σταύρου Ζωγραφάκη.

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο ''Καφέ σινέ''. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Αντώνης Γιαννακόπουλος δικηγόρος και Γιάννης Χριστόπουλος εκπαιδευτικός. Η επιμέλεια είναι του Σωτήρη Θεοδωρόπουλου.

O Tάσος Γιαννίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Είναι ομότιμος καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο υπηρέτησε από το 1975 μέχρι το 2011. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο ίδιο πανεπιστήμιο και έκανε διδακτορικό στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Διετέλεσε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και υπουργός Εξωτερικών (στις κυβερνήσεις του Κ. Σημίτη), καθώς και υπουργός Εσωτερικών (στην κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου). 

Εχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για θέματα οικονομικά και οικονομικής πολιτικής, καθώς και άρθρα για οικονομικά και κοινωνικά θέματα. Τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα κινούνται στο πεδίο της αναπτυξιακής θεωρίας και πολιτικής, των διεθνών οικονομικών, της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, των οικονομικών της τεχνολογίας και της βιομηχανικής οργάνωσης και πολιτικής.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER