Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:27

Παρουσίαση παραμυθιού και βιβλίου της Μεσσήνιας Ευρυδίκης Σιγαλού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παρουσίαση παραμυθιού και βιβλίου της Μεσσήνιας Ευρυδίκης Σιγαλού

Η παρουσίαση του διδακτικού παραμυθιού της Ευρυδίκης Σιγαλού (από τους Γαργαλιάνους) θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας.

Η ίδια θα παρουσιάσει το βιβλίο «Μια βασίλισσα αλλιώτικη από τις άλλες» από τις Εκδόσεις "Αλφάβητο Ζωής", σε εικονογράφηση Νικόλιας Χριστοδουλοπούλου.

Είναι ένα διδακτικό παραμύθι που έχει να κάνει με τον μαγικό κόσμο των μελισσών, με μία βασίλισσα που η ιστορία της έχει μιαν αλλιώτικη συνέχεια από τις άλλες ιστορίες λουλουδιών και μελισσών … Θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Ανδρέας Ζόμπολος διευθυντής του 1ου Δημοτικού Χώρας. Για την «Αξία των παραμυθιών και τη χρησιμότητά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία» θα μιλήσει η φιλόλογος Ζωή Ρήγα. Για το θέμα «Ορια και κανόνες στην οικογένεια» θα μιλήσει η κοινωνική λειτουργός Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας, ενώ για το θέμα «Αλλεργία και πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τσιμπήματος από τη μέλισσα» θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Τζωρτζίνης  παιδίατρος, συντονιστής - διευθυντής Κ.Υ. Γαργαλιάνων. «Τα μυστικά των μελισσών» θα αποκαλύψει ο Αθανάσιος Γκιώνης γεωπόνος - μελισσοκόμος. Στο τέλος η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER