Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 20:43

Γυρίσματα της ταινίας για τον Ιωάννη Βαρβάκη - Αγορά του Αστραχάν η παραλία της Γιάλοβας

Γράφτηκε από την
Γυρίσματα της ταινίας για τον Ιωάννη Βαρβάκη - Αγορά του Αστραχάν η παραλία της Γιάλοβας

Στις 31 Οκτωβρίου ξεκίνησαν και επισήμως τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή "Ο θεός αγαπάει το χαβιάρι".
Ο Σεμπάστιαν Κοχ, ο Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, ο Εβγκένι Στίτσκιν, η Ολγα Σουτούλοβα, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Ακης Σακελλαρίου, η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί καταφτάνουν στη Μεσσηνία αυτή την εβδομάδα, για να πάρουν μέρος στην ελληνική υπερπαραγωγή. 
Για δυο εβδομάδες, η Πύλος και οι όμορφες τοποθεσίες της θα γίνουν το σπίτι της ταινίας. Η παραλία της Γιάλοβας Χρυσή Αμμος μεταμορφώθηκε ήδη σε... αγορά του Αστραχάν - ενώ στην ίδια παραλία έχει κατασκευαστεί και το «Λοιμοκαθαρτήριο» που θα στεγάσει τον Ι. Βαρβάκη κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
Από τα γυρίσματα δε θα μπορούσε να λείψει η πανέμορφη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, ενώ σκηνές αναμένεται να γυριστούν και στο Κάστρο της Μεθώνης.
Γυρίσματα για την ταινία θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Αίγινα, την Κρήτη, τα Ψαρά, αλλά και στη Ρωσία - στην Αγία Πετρούπολη και το Αστραχάν. Η μεγάλη σταρ του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Κατρίν Ντενέβ, που θα υποδυθεί τη Μεγάλη Αικατερίνη, θα συμμετέχει στα γυρίσματα που θα λάβουν χώρα στη Ρωσία.
Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2012.


NEWSLETTER