Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 09:36

Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους

 

Την πρώτη Λευκή Νύχτα διοργανώνει στους Γαργαλιάνους ο τοπικός Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Γερασίμου του Νεομάρτυρα, προστάτη των εμπόρων.

Μάλιστα στις 8 το πρωί της ίδιας μέρας, στον ναό του Προφήτη Ηλία στους Γαργαλιάνους, θα τελεστεί θεία λειτουργία μετ' αρτοκλασίας στη μνήμη του αγίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Λευκή Νύχτα που θ' ακολουθήσει θα είναι μια μεγάλη γιορτή εκπτώσεων και διασκέδασης, που θα φωτίσει την πόλη. Στο πλαίσιό της προβλέπονται τα εξής events: oι φιλαρμονικές του Δήμου Τριφυλίας θα αναγγείλουν μουσικά την έναρξη της βραδιάς. Live μουσική θα παίξουν οι "Hard Disk Drive and Friends" στο Πάρκο, μπροστά από την Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη. Τέσσερα ακόμη μουσικά σχήματα θα παίζουν σε διάφορα σημεία της πόλης για να ψυχαγωγούν τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θα διοργανώσει την 1η Εκθεση Σύγχρονης Τέχνης “Open Studio”, στην οδό Κοκκώνη 5. Ακόμη θα οργανώσει χορευτικά δρώμενα στους δρόμους. Στην κεντρική πλατεία θα προβληθούν κινηματογραφικά αφιερώματα από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, σε παραγωγή-σκηνοθεσία A. Jorjini Cinematography. Επίσης το κοινό θα απολαύεσει το Bubble Show “La Petite Marguerite”: ένα εντυπωσιακό σόου από ανιματέρ, με μικρές, μεγάλες και τεράστιες σαπουνόφουσκες, για παιδιά αλλά και ενήλικους. Ακροβάτες-σκηνοβάτες θα μαγέψουν το κοινό με την παράστασή τους σε ελληνικούς και λάτιν ρυθμούς. Στην οδό Ν. Σκιαδά θα γίνει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα. Και φυσικά τα καταστήματα των Γαργαλιάνων θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με κεράσματα, διαγωνισμούς, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί κανείς να επικοινωνεί με τον 

Σύλλογο Εμπόρων και Βιοτεχνών Γαργαλιάνων (email: esgargalianoi@gmail.com / Facebook page: Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων / Τηλέφωνα Δ.Σ.: Διονύσιος Κωνσταντόπουλος 6977-846563, Κωνσταντίνα Γκλιάτα 27630 24402, Φωτεινή Πατσαβού 27630 22454, Δήμητρα Ψώνη 27630 24205).


NEWSLETTER