Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 20:28

«Το σπίτι των γλάρων» παρουσιάζεται στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από την
«Το σπίτι των γλάρων» παρουσιάζεται στην Κυπαρισσία

 

Το νέο βιβλίο της Μαρίας Καραγιάννη «Το σπίτι των γλάρων» παρουσιάζεται στην Κυπαρισσία την Κυριακή στις 9 το βράδυ από το βιβλιοπωλείο «Λογοπαίγνιο» στο ξενοδοχείο «Apollo Resort Art Hotel». Στην παρουσίαση εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Σόνια Τουρκολιά και ο Νίκος Δημογκότσης.  

Η Μαρία Καραγιάννη επιστρέφει στην Κυπαρισσία, στην πόλη όπου εμπνεύστηκε το πρώτο της μυθιστόρημα «Στη σκιά της σιωπής» πριν από δύο χρόνια, για να μας ξεναγήσει με το νέο της βιβλίο «Το σπίτι των γλάρων», στη μαγευτική ατμόσφαιρα της Ρώμης των μπαρόκ συνοικιών και των επιβλητικών μνημείων που κρατούν το πνεύμα της Αιώνιας Πόλης αθάνατο. «Το σπίτι των γλάρων» είναι μια καταιγιστική ιστορία μυστηρίου, όπου η διαφθορά, η βία και η κατάχρηση εξουσίας συγκρούονται με την έμπνευση και τον παντοτινό έρωτα. 

Με σαγηνευτική γραφή η χαρισματική συγγραφέας πλέκει ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με φόντο τις πιο σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης ιστορίας της Ιταλίας. 

Η συγγραφέας Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80 στην Καλαμάτα. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και λίγο μετά πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά. Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της  μυθιστόρημα «Στη σκιά της σιωπής», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μεταφράστηκε στα αγγλικά και τα κινέζικα.


NEWSLETTER