Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 19:42

Πρεμιέρα αύριο της παράστασης “Δυναμικά από την Καλαμάτα” (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Δυναμικά από την Καλαμάτα” θα γίνει στο Θέατρο “Νηπιαγωγείο” αύριο Σάββατο στις 9.30 μ.μ. στην Καλαμάτα. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας, στην οποία είναι καλεσμένο και το κοινό.

Το Θέατρο “Νηπιαγωγείο” παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία ‘Δυναμικά από την Καλαμάτα’, βασισμένο στο έργο των Κεχαϊδη - Χαβιαρά ‘Με δύναμη από την Κηφισιά’. Τέσσερις γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μοιράζονται τα προβλήματά τους και διαπραγματεύονται ένα ταξίδι αναψυχής. Θα καταφέρουν άραγε να νικήσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους δυναμικά... από την Καλαμάτα;

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/xmc-gO5PtNw?t=34}

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, η σκηνοθέτης Καλλιρόη Βελέντζα είπε πως με το έργο αυτό, το Θέατρο εγκαινιάζει το θεσμό της ελεύθερης συνεισφοράς. Οποιος θεατής θέλει, μετά την παράσταση, κρίνει το αποτέλεσμα και αφήνει το χρηματικό ποσό που επιθυμεί ο ίδιος. “Δεν πρέπει κανείς να μένει έξω από το θέατρο, για κανένα λόγο, επίσης θέλουμε ένα κοινό με τη δική του κρίση” εξήγησε η υπεύθυνη του “Νηπιαγωγείου”. Η Εύη Γιαννακοπούλου μίλησε με θερμά λόγια για την πρώτη της συνεργασία με το “Νηπιαγωγείο” και ευχήθηκε να απολαύσει και το κοινό το έργο, όπως οι ίδιες απόλαυσαν τις πρόβες. Η Ελένη Ευταξοπούλου σχολίασε πως με την παράσταση αυτή επιτέλους οι άνδρες θα μπορέσουν να απαντήσουν στο ερώτημα “Τι σκέφτονται τελικά οι γυναίκες”; Η Ελένη Χρηστίδου μίλησε για το ρόλο της και έκανε γνωστό πως πρόκειται για μία ηρωίδα που βασίζεται κυρίως στο συναίσθημά της. Τέλος η Κωνσταντίνα Κολόκα πρόσθεσε πως με τη διασκευή που έχει γίνει, αναδεικνύεται η Καλαμάτα μέσα από το κείμενο, σε μεγάλο βαθμό.

Το έργο ανεβαίνει έως τις 4 Μαρτίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9.30 μ.μ. στην οδό Λεϊκων 24. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948-930181.

Γ.Σαρ.