Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 07:54

Τα γκρουπ του Καλαματιανού Καρναβαλιού «παίζουν μπάλα» στο eleftheriaonline.gr!

Γράφτηκε από την
Τα γκρουπ του Καλαματιανού Καρναβαλιού «παίζουν μπάλα» στο eleftheriaonline.gr!

 

 

Το Καλαματιανό Καρναβάλι έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας τα τελευταία χρόνια...

Είναι η εποχή που η μεσσηνιακή πρωτεύουσα περιμένει ανυπόμονα, αφού μέσω της Αποκριάς και της μεταμφίεσης ξεχνά το άγχος, τη ρουτίνα και μπαίνει σε ρυθμούς ζωντάνιας και ξεφαντώματος!

Αν και εσείς κάθε χρόνο συμμετέχετε στην παρέλαση και ψάχνετε για τα καλύτερα γκρουπ και τις καλύτερες στολές εμείς σας έχουμε την λύση.

Από αυτή την καρναβαλική περίοδο το eleftheriaonline.gr θα παρουσιάζει τα πιο εντυπωσιακά πληρώματα και τις πιο ιδιαίτερες στολές για να μπορείτε να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

Με ένα μόνο "κλικ" στην κατηγορία "Καρναβάλι" αλλά και μέσα από τα social media του site μας, θα μπορείτε να δείτε ό,τι σχετικό «παίζει» αυτή την περίοδο με το Καρναβάλι και να επιλέξετε το αγαπημένο σας group, ειδικά αν δεν βρίσκεστε κοντά στην πόλη.

Εδώ και χρόνια άλλωστε οι άνθρωποι που δημιουργούν τα καρναβαλικά groups αναζητούσαν τον τρόπο να αναδείξουν την καλά οργανωμένη προσπάθεια τους άλλα και να ενημερώσουν τους επισκέπτες της πόλης μας, που αναζητούν πληροφορίες για το τι θα «ντυθούν»…

Προωθείστε το group σας με επαγγελματικές φωτογραφίες και άλλες σχετικές πληροφορίες, δημιουργώντας ένα «πακέτο» που θα προβάλλεται καθ' όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού!

Επειδή λοιπόν η έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι προ των πυλών προλάβετε...

Αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 9047976 (Ανδρικόπουλος Τάσος) ή για όποια σας απορία στείλτε το email σας στο anastasandri@yahoo.gr


NEWSLETTER