Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 18:33

“Δυναμικά από την Καλαμάτα” στο Θέατρο “Νηπιαγωγείο”

Γράφτηκε από την
“Δυναμικά από την Καλαμάτα” στο Θέατρο “Νηπιαγωγείο”

Συνεχίστηκε και αυτό το ΣΚ η παράσταση “Δυναμικά από την Καλαμάτα” στο Θέατρο “Νηπιαγωγείο”. Η ομάδα “Re-act” παρουσιάζει αυτό τον χειμώνα την κωμωδία ‘Δυναμικά από την Καλαμάτα’, βασισμένο στο έργο των Κεχαϊδη - Χαβιαρά ‘Με δύναμη από την Κηφισιά’.

Ο κόσμος που έδωσε το “παρών” γέλασε πολύ, ιδιαίτερα με την προσαρμογή του κειμένου στην ... Μεσσηνιακή πραγματικότητα. Στις αλλαγές των σκηνών είχαν ... επιστρατευτεί γνωστά ροκ τραγούδια με σαφή γυναικείο προσανατολισμό, πολύ αγαπητά και ξεσηκωτικά. Ενα ταξίδι στο εξωτερικό είναι το ζητούμενο των ηρωίδων, οι οποίες όμως βασανίζονται πολύ τόσο από εξωγενείς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες και το ταξίδι μοιάζει Γολγοθάς. Θα καταφέρουν τελικά να αφήσουν στην άκρη τις ανασφάλειες και τις εμμονές τους; Οι άντρες τι ρόλο παίζουν στη ζωή τους και πόσο ανεξάρτητες είναι από αυτούς;

Σκηνοθετεί η Καλλιρόη Βελέντζα και παίζουν οι: Εύη Γιαννακοπούλου, Ελένη Ευταξοπούλου, Ελένη Χρηστίδου, Κωνσταντίνα Κολόκα. Το έργο ανεβαίνει έως τις 4 Μαρτίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9.30 μ.μ. στην οδό Λεϊκων 24. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948-930181.

Γ.Σαρ.

 


NEWSLETTER