Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 08:03

Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης «Déjà Vu 4» σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης «Déjà Vu 4» σήμερα στην Καλαμάτα

 

Το 4ο Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης «Déjà Vu 4» θα γίνει σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας στις 7.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα αυτό είναι το καλαματιανό «Your face sounds familiar», ένα διασκεδαστικό event τραγουδιού και μίμησης, στο πλαίσιο του καρναβαλιού.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μιμηθούν όσο πιο καλά μπορούν διάσημους - κυρίως τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες. Μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα όποιο μουσικό κομμάτι επιθυμούν ή και σκηνές από ταινίες, το θέατρο ή την τηλεόραση, καθώς το ρεπερτόριο είναι ελεύθερο. Θα δοθούν βραβεία Σκηνικής Παρουσίας - Καλύτερης Ερμηνείας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Αστρη Μαυρέα, Γιώργο Κρυπάρο, Κυριάκο Λιαράκο, Εφη Σπηλιοπούλου, Παναγιώτη Δραγκιώτη. Παρουσιαστές θα είναι οι: Σωτήρης Κριτσωτάκης, Φλώρα Σωτήρχου, Σταυρούλα Χανδρινού. Η ορχήστρα «Ο ήχος του νότου» αποτελείται από τους: Πέτρο Κατσούλη (πλήκτρα), Κώστα Βέλμαχο (μπάσο), Ελένη Κακοτυλημένου (τύμπανα), Δημήτρη Αθανασακόπουλο (μπουζούκι), Μάριο Σαρέλα (κιθάρα). Και φέτος το “Deja Vu” στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS. Για όποιον επιθυμεί, στην είσοδο του αμφιθεάτρου θα υπάρχει κουτί για την συγκέντρωση χρημάτων. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου η συμμετέχουσα Μαρία Αλεβίζου μίλησε για τη χαρά της πρώτης της συμμετοχής και είπε πως θα ενσαρκώσει τη Μπιγιονσέ, με τη σχολή χορού “Just dance”.

Ο μουσικός υπεύθυνος Πέτρος Κατσούλης αναφέρθηκε στο μουσικό κομμάτι και τόνισε πως ο κόσμος θα διασκεδάσει με την ψυχή του. Ο παρουσιαστής Σωτήρης Κριτσωτάκης δήλωσε πως οι συμμετοχές φέτος είναι 25, περισσότερες από κάθε άλλη φορά και είναι στην κατηγορία του θεατρικού και του τραγουδιού.

Γ.Σαρ.


NEWSLETTER