Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 08:13

Καλαμάτα: Στην τελική ευθεία για το “Ode to freedom” από την ομάδα χορού “Show what”

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Στην τελική ευθεία για το “Ode to freedom” από την ομάδα χορού “Show what”

 

Στην τελική ευθεία των προβών για την παράσταση "Ode to freedom / Ωδή στην Ελευθερία" βρίσκεται η ομάδα χορού “Show what” που θα δοθεί την Κυριακή 1η Απριλίου, στις 9 μ.μ. στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας.

Μετά από την τελευταία της παραγωγή με τίτλο "(Επι)Σκέψεις" που έγινε το Μάιο του 2011 με επιτυχία, επιστρέφει στην Καλαμάτα με το νέο της έργο.

Πρόκειται για μια παράσταση σύγχρονου χορού, ένα ντουέτο για 3, που επιχειρεί να αφηγηθεί τη σχέση του ανθρώπου με την προσωπική του ελευθερία (τον εαυτό του, τον ίδιο και αυτόν τον άλλον που κρύβεται μες στον ίδιο), τη σχέση του ανθρώπου με το θάνατο και πώς αυτά τα δύο είναι το ίδιο πράγμα. Ενα έργο συμβολικό, σπονδυλωτό, με κωμικοτραγικά στοιχεία να εναλλάσσονται, χωρίς προειδοποίηση.

Οι συντελεστές είναι οι: σύλληψη-χορογραφία: Ναυσικά Πέππα - Τριαντάρη, σε συνεργασία με την ομάδα, βοηθός χορογράφου: Λίλλυ Τριαντάρη, συντελεστές - χορευτές: Λίλλυ Τριαντάρη, Νάγια Γραμματικοπούλου, Ναυσικά Πέππα – Τριαντάρη, φωτογραφία: Τάσος Βαμβακάς, κοστούμια: NAFAN, ήχος/Φωτισμοί: Αλέξανδρος Beck, παραγωγή: Αυτοσχέδια Σκηνή.


NEWSLETTER