Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 16:30

Η συγγραφέας Στέλλα Αρβανίτη σήμερα στο 17ο Δημοτικό

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η συγγραφέας Στέλλα Αρβανίτη σήμερα στο 17ο Δημοτικό

 

Το 17ο Δημοτικό Σχολείο υποδέχεται σήμερα τη συγγραφέα Στέλλα Αρβανίτη, η οποία θα παρουσιάσει τα βιβλία της «Μύθοι μεταμορφώσεων» και «Η ιστορία ενός μικρού ονείρου, Καρίμ».

Η παρουσίαση των βιβλίων διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της νεοσύστατης βιβλιοθήκης του σχολείου. Η συγγραφέας θα δουλέψει με κάθε τάξη ξεχωριστά και θα παρουσιάσει δημιουργήματά της μέσα από ανάγνωση, αφήγηση, διάλογο αλλά και βιωματικά παιχνίδια, καθώς και εικαστικές δράσεις.

Η Στέλλα Αρβανίτη γεννήθηκε στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος Ευβοίας. Σπούδασε Ιταλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κάνοντας ένα μέρος των σπουδών της στον Καναδά και στην Μπολόνια της Ιταλίας, ενώ παράλληλα αποφοίτησε από τη Σχολή Διπλωματούχων Ξεναγών του ΕΟΤ.

Τον Φεβρουάριο του 2012 το παραμύθι της "Το κυπαρίσσι που έγερνε" πήρε έπαινο από την Πανελλήνια Ενωση Λογοτεχνών και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Χρυσαλλίδα”. Το 2014 το παραμύθι "Η ιστορία ενός μικρού ονείρου" πήρε το Γ’ βραβείο σε διαγωνισμό παραμυθιού της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER