Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 21:38

Μια φιλόδοξη τηλεοπτική εκπομπή του Θοδωρή Σαραντόπουλου προτάθηκε στην ΕΡΤ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Μια φιλόδοξη τηλεοπτική εκπομπή του Θοδωρή Σαραντόπουλου προτάθηκε στην ΕΡΤ

Μια φιλόδοξη τηλεοπτική εκπομπή προτάθηκε στην ΕΡΤ .

Η τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο "Άνθρωποι της διπλανής πόρτας" στοχεύει μέσα από την κοινωνική έρευνα-ρεπορταζ να αναδείξει ανθρώπους αλλά και μικρές κοινωνικές ομάδες που πίστεψαν στην ανάπτυξη την καινοτομία και την εξέλιξη και τα κατάφεραν.

Στην περιφέρεια αλλά και στα αστικά κέντρα, ο Θοδωρής Σαραντόπουλος θα συναντήσει ανθρώπους που βίωσαν την οικονομική κρίση της χώρας, δεν το έβαλαν κάτω και δραστηριοποιήθηκαν σε τομείς με επιτυχία με αποτέλεσμα να βελτιώσουν τον ψυχισμό τους αλλά και την οικονομική τους κατάσταση.

Τα γυρίσματα της εκπομπής θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, προβάλλοντας παράλληλα τις περιοχές όπου θα εξελίσσεται η κάθε ιστορία. "Άνθρωποι της διπλανής πόρτας" (EPT), μια πρωτότυπη εκπομπή που σαν στόχο θα έχει να ανακαλύψει αλλά και να αναδείξει συμπολίτες μας που πίστεψαν στις δυνατότητες τους και πέτυχαν μέσα από πρωτοποριακές ενέργειες που επινόησαν.

Η εκπομπή είναι καθολικά προσβάσιμη με SDH υπότιτλους και AD ακουστική περιγραφή, πλήρως προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ. Ευχή μας να την παρακολουθήσουμε σύντομα στην ΕΡΤ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER