Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 10:44

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Ρούλας Γεωργακοπούλου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου της Ρούλας Γεωργακοπούλου στην Καλαμάτα

 

 

Η παρουσίαση του βιβλίου της Καλαματιανής συγγραφέως Ρούλας Γεωργακοπούλου «Δέντρα, πολλά δέντρα» θα γίνει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μάνης και τις Εκδόσεις “Πόλις” σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Με τη συγγραφέα θα συζητήσουν οι: Ξανθή Γεωργακοπούλου – Ντάβου κειμενογράφος, Κατερίνα Σχινά συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας.

Η Ρούλα Γεωργακοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1955. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε για 10 χρόνια σε σχολεία της περιφέρειας. Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, στα περιοδικά Ενα, Ταχυδρόμος, Marie Claire και στις εφημερίδες Το Ποντίκι, Το Βήμα και Τα Νέα. Σήμερα αρθρογραφεί στην Athens Voice και στα ΝΕΑ. Πέντε θεατρικά της έργα έχουν ανεβεί σε αθηναϊκές σκηνές από το 1986 ώς σήμερα. Κυκλοφορούν η συλλογή χρονογραφημάτων της "Γυναίκα μετρίου αναστήματος" (Εκδ. Πατάκη) και δύο θεατρικά της έργα σε ενιαία έκδοση με τον τίτλο "Καρφίτσες στα γόνατα" (Εκδ. Το Ροδακιό). Τα τελευταία χρόνια κάνει μεταφράσεις για τις Εκδόσεις Πόλις και το "Δέντρα, πολλά δέντρα" είναι η πρώτη της πεζογραφική απόπειρα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER