Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 10:04

Καλαμάτα: “Αρτος - Οίνος – Ελαιον” από 2 μέχρι 5 Αυγούστου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλαμάτα: “Αρτος - Οίνος – Ελαιον” από 2 μέχρι 5 Αυγούστου

 

Για 7η χρονιά πραγματοποιείται φέτος στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας η παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων “Αρτος - Οίνος - Ελαιον”, από τις 2 μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης που οργανώνει ο δήμος θα πραγματοποιηθούν βραδιές αφιερωμένες στα τοπικά μας προϊόντα, τις διατροφικές συνήθειες, τον κύκλο της σοδειάς και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα, παράσταση Καραγκιόζη κ.ά., που συνεισφέρουν στην ελκυστικότητα της έκθεσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής της.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στη φετινή 7η έκθεση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο.

Πληροφορίες μπορούν να λάβουν από την εταιρεία "Ανέλιξη", που προετοιμάζει την έκθεση για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας:

Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων: Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210 62151, email: info@anelixi.net.gr και Φιλοποίμενος 12, Πάτρα, τηλ. 2610 625141, email: patra@anelixi.net.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER