Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 08:24

Πάρτι αποφοίτων στο παλιό 1ο Γυμνασίο και Λύκειο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Πάρτι αποφοίτων στο παλιό 1ο Γυμνασίο και Λύκειο Καλαμάτας

 

Πάρτι αποφοίτων θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στην αυλή του παλιού 1ου Γυμνασίου/1ου Λυκείου Καλαμάτας, νυν κτήριο ΕτΑΠ Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, πρώην Σχολή Παπαφλέσσα, Φαρών και Κρήτης.

Οπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα: “Για ένα βράδυ επιστρέφουν οι θρυλικές «Ροζαλίες», οι τρόφιμοι των «Φυλακών», οι απόφοιτοι του «Κολεγίου», οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου όλων των ετών, που έκατσαν στα θρανία του θρυλικού κτηρίου των Σχολών Παπαφλέσσα στην γωνία των οδών Φαρών και Κρήτης. Συντροφιά τους θα είναι δάσκαλοι και καθηγητές. Θα γίνουν happening και live με τους “Βιετνάμ”, εκθέσεις φωτογραφίας και επετειακές εκδόσεις. Στόχος μας είναι εκτός από την συνάντηση παλιών φίλων και συμμαθητών, μια ουσιαστική συζήτηση για την επανάχρηση και επαναξιοποίηση ενός σπουδαίου χώρου, ενός κτηρίου που στέγασε για χρόνια τη νιότη, τα όνειρά μας και τις ελπίδες”.

Διοργανώνουν οι φορείς: “Καλαμάτα2030”, ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, “Ο σπόρος”, “Εὖ-τόπος”.


NEWSLETTER