Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 10:11

Φαντασμαγορική συναυλία ροκ/μέταλ στο Νεοχώριο Ιθώμης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Φαντασμαγορική συναυλία ροκ/μέταλ στο Νεοχώριο Ιθώμης

 

Με επιτυχία έγινε την Δευτέρα κάτω από την γέφυρα της Μαυρουζούμενας στο Νεοχώριο Ιθώμης συναυλία ροκ/μέταλ συγκροτημάτων με τίτλο “Rocking under the bridge”.

Τη βραδιά παρακολούθησε πλήθος κόσμου, όπου μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο, οι φανς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι άρτια εκτελεσμένο από τοπικά συγκροτήματα της  σκηνής αυτής.

Ο Δήμος Οιχαλίας μέσα από αυτή την εκδήλωση είχε σκοπό την ανάδειξη του γεφυριού της Μαυροζούμενας, καθώς και του φυσικού κάλλους της περιοχής, επίσης στόχος ήταν η προσέγγιση του νεανικού κοινού και η προσθήκη μια ακόμη εναλλακτικής πολιτιστικής επιλογής. Οπως ανακοίνωσε και ο δήμαρχος Οιχαλίας Αρ. Σταθόπουλος, το Φεστιβάλ μπήκε επισήμως στον πολιτιστικό προγραμματισμό του Δήμου.

Αφιλοκερδώς έπαιξαν οι μπάντες: Mr Booze, Six Ways From Monday, Setrakian, Ακραία #*@#@*#, The Hillbilly Helot & The Fucktasticks, Crescent Desire, Fallen Paradise, OK!, ενώ το “παρών” έδωσε και το Bandapart Recording Studio από την Καλαμάτα. Σημαντικά συνέβαλλε ο πρόεδρος Νεοχωρίου Ιθώμης Ιωάννης Καλογερόπουλος. Οι υπάλληλοι του Δήμου Οιχαλίας εργάστηκαν εθελοντικά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER