Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 15:57

Συναυλία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Μουσική συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας διοργανώνουν Σύλλογοι της Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Νίκο Καλογερόπουλο και το Τρενοτεχνείο.

Ο Νίκος Καλογερόπουλος και η ορχήστρα του μας περιμένουν όλους την Δευτέρα 20 του μηνός στις 9.30 το βράδυ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια για να ενισχυθεί το νοσοκομείο που, όπως τονίστηκε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για την εκδήλωση, όλοι το έχουμε ανάγκη.

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε αποδεκτή η πρόταση των Συλλόγων από τη διοίκηση του νοσοκομείου με το διοικητή Παναγιώτη Μπασάκο να επισημαίνει: «Στόχος είναι να αξιοποιήσουμε μια ευγενική προσφορά που ήρθε στη διοίκηση από τους Συλλόγους, για μια εκδήλωση πολιτιστική τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο Τρενοτεχνείο. Τα έσοδα της οποίας να διατεθούν προς ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Οφείλω να πω ότι η πρόταση είναι καλοδεχούμενη τη στηρίζουμε με όλα τα μέσα, ευχαριστούμε τους φορείς που συμμετέχουν, θα είμαστε δίπλα τους, θα είμαστε εκεί και πιστεύω ότι τέτοιες δραστηριότητες αναδεικνύουν την εθελοντική προσφορά που είναι αναγκαία στην εποχή που ζούμε, εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί αξίζει, Αξίζει και το νοσοκομείο να βοηθηθεί για την καλύτερη παροχή στο λαό της Τριφυλίας και όχι μόνο”.

Η πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Σόνια Τουρκολία, εκ μέρους και των υπολοίπων σημείωσε: «Στην εκδήλωση αυτή δίνουμε το παρόν σε ένδειξη αλληλεγγύης στις ανάγκες του νοσοκομείου, που όλοι το έχουμε ανάγκη. Αποφασίσαμε όλοι οι Σύλλογοι, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπρισσίας, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας  ΜΕΣΚ, ο Συλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας «Γαία», το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ο Σύλλογος «Ερμής» της Σπηλιάς, ο Σύλλογος Γιαννίτσαινας, ο Σύλλογος Κυπαρισσίων Αθήνας «Αρκαδιά», του Ταε κβον ντο, να κάνουμε αυτή την εκδήλωση με πρωτεργάτη και πρωτομάστορα το Νίκο Καλογερόπουλο που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς με την ορχήστρα του και τη διάθεση του χώρου του Τρενιοτεχνείου για αυτή τη μουσική εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το νοσοκομείο. Καλούμε όλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια γιατί το νοσοκομείο το έχουμε ανάγκη.»

Τέλος ο Νίκος Καλογερόπουλος υπογράμμισε: «Ενα μεγάλο εύγε στους συλλόγους και εύχομαι αυτή η ιδέα να ευδοκιμήσει και να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στη συναυλία στο Τρενοτεχνείο. Αυτός ο σκοπός είναι πολύ υψηλός.»

Κ.Μπ.