Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 07:52

Μύλοι Κυπαρισσίας: Καταπληκτική μουσική βραδιά στον Παλιό Νερόμυλο

Γράφτηκε από την
Μύλοι Κυπαρισσίας: Καταπληκτική μουσική βραδιά στον Παλιό Νερόμυλο

 

Μια καταπληκτική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον Παλιό Νερόμυλο στους Μύλους Κυπαρισσίας.

«Το μεγάλο μυστικό», ένα αφιέρωμα στην ελληνική μουσική σκηνή του ’60. Η  Ren (Ειρήνη Παναγοπούλου) και ο Greggy K. (Γρηγόρης Κόλλιας) μέλη του αγγλόφωνου ψυχεδελικού ροκ συγκροτήματος Echo Train, μοιράστηκαν με το κοινό  «το μεγάλο μυστικό» τους, την αγάπη τους για την ελληνική σκηνή της δεκαετίας του ’60. Τραγούδια που ακούστηκαν στα μπαρ της εποχής, στο ραδιόφωνο, σε ηλεκτρόφωνα στα σπιτικά πάρτυ, και τις Κυριακές στα σινεμά.

Οι συνθέσεις που θα διασκεύασαν  με μια κιθάρα και τις φωνές τους, ανήκουν σε έλληνες και ξένους συνθέτες, με έλληνικό στίχο, με εξαίρεση κάποια απο αυτά που αποδόθηκαν στα ιταλικά ή στα αγγλικά. Ερμηνευτές και συγκροτήματα οπως οι, Τάμμυ, Ζωή Κουρούκλη, Τζένη Βάνου, Ντέμης Ρούσσος,Τοny Pinelli, Charms, Idols, Οlympians, είναι μερικοί από αυτούς που ενέπνευσαν την ανάγκη στην Ren και τον Greggy να αναβιώσουν τον ρομαντισμό και την ελευθερία της χρυσής δεκαετίας.


NEWSLETTER