Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 07:53

Μουσική συναυλία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Μουσική συναυλία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας διοργάνωσαν Σύλλογοι της περιοχής το βράδυ της Δευτέρας με την δωρεάν συμμετοχή της ορχήστρας του Νίκου Καλογερόπουλου και του ίδιου στο χώρο του Τρενοτεχνείου.

Μια βραδιά που βρήκε την στήριξη του κόσμου καθώς όλοι αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα λειτουργίας του νοσοκομείου στην περιοχή και την ιδιαίτερη σημασία που έχει η ύπαρξη του. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην συναυλία ενώ αρκετοί ακόμη είχαν πάρει εισιτήρια ενισχύοντας έτσι αυτή την προσπάθεια.

Του διοργανωτές συλλόγους για αυτή τους την πρωτοβουλία ευχαρίστησε ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Μπασάκος , σημειώνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι καλοδεχούμενος και πάντα θα βρίσκουν την στήριξη της διοίκησης.

Εκ μέρους των Συλλόγων η πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Σόνια Τουρκολιά σημείωσε ότι ο  εθελοντισμός είναι το καλύτερο αντίδοτο για το μολυσματικό ιό που λέγεται οικονομική κρίση. Και αυτό γιατί κρατάει γερά το πείσμα του και το βάζει μέσα στον πυρήνα των πραγμάτων αναλαμβάνοντας δράσεις ουσίας.  Είναι ο συμβατός δότης  αισιοδοξίας στη δυσκολία των καιρών. Είναι το καρβουνάκι που καίει μέσα στη χόβολη της ελπίδας.

Επισήμανε ότι σε ότι σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τον ΜΕΣΚ συμμετείχαν , ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου , ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας , ο Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας , ο Σύλλογος Γυναικών «Γαία», ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας , ο ΔΙΩΝ , ο «Ερμής» Σπηλιάς , οι Εν Αθήναις Κυπαρίσσιοι «Η Αρκαδιά» , ο Σύλλογος Γιαννίτσαινας – Βαθύ, με πρωτομάστορα το Νίκο Καλογερόπουλο και την ορχήστρα του που προσφέρθηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, συνεπικουρούσης και της Μπέσσυ Πλέτσα.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλογερόπουλος τόνισε ότι αυτή η εκδήλωση είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει στο Τρενοτεχνείο , καθώς το νοσοκομείο όλοι το έχουν ανάγκη , υπογραμμίζοντας και το σπουδαίο ρόλο που έχει. Ενώ σημείωσε ότι από μια τέτοια εκδήλωση δεν θα έπρεπε να λείπει κανείς να ήταν γεμάτος ασφυκτικά ο χώρος.

Η συνέχεια ήταν μουσική και το κοινό διασκέδασαν οι «Άποροι Άρχοντες» και ο Νίκος Καλογερόπουλος.

Κ.Μπ.