Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 07:56

Θηβαίος – Παπαγεωργίου: Μια παθιασμένη και ατμοσφαιρική συνάντηση απόψε στο Κάστρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

 

Δυο γενιές τραγουδοποιών, διά στόματος δυο κορυφαίων εκπροσώπων τους, συναντιούνται απόψε στις 9 μ.μ., στο Κάστρο της Καλαμάτας: Ο Χρήστος Θηβαίος και η Μαρία Παπαγεωργίου θα παρουσιάσουν ένα πραγματικά κοινό πρόγραμμα, με σκηνές από το παρελθόν και το μέλλον της προσωπικής τους μουσικής διαδρομής.

Από τη μια ο Χρήστος με το «Σιδερένιο νησί» του και γενικά ένα αξιοζήλευτο ρεπερτόριο, κι από την άλλη η Μαρία, «το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα» που συζητιέται για τις ξεχωριστές της εμφανίσεις και την ιδιαίτερη πορεία της στη μουσική: Μαζί δημιουργούν ένα δυσεύρετο αισθητικό και συναισθηματικό περιβάλλον, που αφήνει χώρο στην τέχνη και κυρίως σέβεται τον ακροατή. Μια μυσταγωγία, στην οποία ο κάθε καλλιτέχνης αφήνει τη δική του σφραγίδα, ενώ ταυτόχρονα παραδίδεται στη μαγεία της ώσμωσης.

Το Χρήστο Θηβαίο και τη Μαρία Παπαγεωργίου θα συντροφέψουν απόψε οι επί χρόνια συνεργάτες τους Μάξιμος Δράκος (πιάνο), Σταύρος Ρουμελιώτης (κιθάρες), Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα) και Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Την παραγωγή και τη διοργάνωση της εκδήλωσης υπογράφει η Cricos & Novel Vox, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωνική του Επιχείρηση «Φάρις».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο πριν από τη συναυλία.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στο viva.gr, τηλεωνικά στο 11876 και σε όλα τα  σημεία viva: Shell, My Market,Metro, Eko, BP. Media Markt, Seven Spots, Citizen και Reload.