Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 07:53

Ενα «Παράξενο Ζευγάρι» με Ζουγανέλη - Κυριακίδη απόψε στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ενα «Παράξενο Ζευγάρι» με Ζουγανέλη - Κυριακίδη απόψε στην Καλαμάτα

 

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Νιλ Σάιμον «Παράξενο Ζευγάρι», παρουσιάζεται απόψε στις 9 μ.μ. στο Κάστρο της Καλαμάτας, μετά τη μεγάλη του επιτυχία στην Αθήνα.

Στο κωμικό αλλά και ανατρεπτικό αυτό έργο πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ενώ μαζί τους παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Ερμόλαος Ματθαίου.

Οσο για την υπόθεση; Ο Οσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει τη διατροφή, και η Εφορία αδίκως τη δήλωσή του. Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Οσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ, που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Οσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα...

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη. Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου. Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Κυριακού. Παραγωγή: Αφοί Τάγαρη.

• Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο (τηλ. 27310 82470) και στο viva.gr.


NEWSLETTER