Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 09:53

“Βάτραχοι” στο Κάστρο Καλαμάτας σε δύο δωρεάν παραστάσεις με κοινωνικό χαρακτήρα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
“Βάτραχοι” στο Κάστρο Καλαμάτας σε δύο δωρεάν παραστάσεις με κοινωνικό χαρακτήρα

 

Τις δύο τελευταίες παραστάσεις με την κωμωδία του Αριστοφάνη “Βάτραχοι"  θα παρουσιάσει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας τη Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στις 8.30 μ.μ. στο Κάστρο Καλαμάτας.

Δύο παραστάσεις που δίνονται δωρεάν και έχουν κοινωνικό χαρακτήρα σε μια προσπάθειά να δημιουργηθεί μια κίνηση αλληλεγγύης για τα παιδιά-θύματα των πυρόπληκτων περιοχών στο Μάτι Αττικής, ιδιαίτερα των 65 παιδιών του Λύρειου παιδικού Ιδρύματος που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οπως αναφέρθηκε και στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου (φωτό), για αυτό το σκοπό θα υπάρχει κουμπαράς, για όποιον θέλει να συνεισφέρει αλλά και λαχειοφόρος με δώρο «το πλοίο του Οδυσσέα» προσφορά του Παναγιώτη Σοφικίτη από τη συλλογή της μικροναυπηγικής του καλλιτέχνη.

Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν παιχνίδια , βιβλία και ότι άλλο είναι αναγκαίο και θα δοθούν προσωπικά στα παιδιά από κλιμάκιο των διοργανωτών.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και η  κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής ενώπιον κοινού, στο τέλος της παράστασης "το μαγκάλι"του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν λαχνό, θα βρουν τις ημέρες των παραστάσεων Δευτέρα και Τρίτη 10-11 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο    και στη συνέχεια θα πωλούνται λαχνοί :

1. στο Βιβλιοπωλείο "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" οδός Αναγνωσταρά 30 & Πανταζοπούλου                                                              

2. στο καφέ "ΣΤΟ ΚΥΜΑ", οδός Ναυαρίνου 167

3. στο κατάστημα ΓΚΟΝΟΣ, οδός Μαιζώνος 5 και

4. στην Πειραματική Σκηνή,  Ευριπίδου 2, μετά τις 12 Σεπτέμβρη κάθε  απόγευμα 6.00-8.00

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τις 2 αυτές παραστάσεις θα παρακολουθήσει και θα  μαγνητοσκοπήσει συνεργείο της ΕΡΤ για το αρχείο της.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER