Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 09:36

“Πέτα την φριτέζα” στον ΑΝΤ1: Μια νέα κωμική σειρά με μεσσηνιακό φόντο (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Μεσσηνιακό είναι το φόντο της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στις 10 μ.μ., με πρωταγωνιστές το Γιάννη Μπέζο και το Φάνη Μουρατίδη, τους οποίους πλαισιώνουν αρκετοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί.

Το τιμ της σειράς βρέθηκε πρόσφατα στη Μεσσηνία για τα γυρίσματα της κωμωδίας, η οποία ιστορεί τις περιπέτειες του διεθνούς φήμης σεφ Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης), όταν ανακαλύπτει ότι πραγματικός του πατέρας δεν είναι ο άνδρας που τον μεγάλωσε, αλλά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Η Λαγουδέρα» που βρίσκεται σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ο ξεροκέφαλος αλλά καλόψυχος ιδιοκτήτης της «Λαγουδέρας», η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να κλείσει. Τότε εμφανίζεται ο Κίμωνας, αλλά δεν αποκαλύπτει στον ιδιοκτήτη πως είναι ο γιος του. Οι συγκρούσεις τους θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο αναμένεται... απολαυστικό!

Το story έρχεται από την Ισπανία και τη σειρά «Η ταβέρνα του Πέπε», όπως είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης Ανδρέας Μορφονιός μιλώντας φέτος τον Ιούλιο στην “Ε”, όταν ακόμη έψαχνε τα κατάλληλα σημεία για τα γυρίσματα. Ο ίδιος με το «Πέτα τη Φριτέζα» επέλεξε τη Μεσσηνία για τρίτη φορά, μετά την «Κλινική περίπτωση» στην Καρδαμύλη και σκηνές από «Το σόι σου» στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός. Σενάριο: Γιώργος Κρητικός - Μάκης Πιτταράς. Εκτέλεση παραγωγής: J.K Productions. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζένη Μπότση, Ελένη Ουζουνίδου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Μουλάς, Λεωνίδας Μαράκης, Παύλος Πιέρρος, Στέφανος Μουαγκιέ, Κυριάκος Σαλής, Νεφέλη Κουλούρη.