Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 17:08

Οι επόμενες συναυλίες του Φεστιβάλ Κορώνης

Γράφτηκε από την
Οι επόμενες συναυλίες του Φεστιβάλ Κορώνης

Με ενδιαφέρουσες μουσικές στιγμές στο ξενοδοχείο “Ζάγκα Μύλος” συνεχίζεται τις επόμενες μέρες το Φεστιβάλ Κορώνης.

Αυτή την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. θα ακούσουμε τι συμβαίνει... “Οταν οι κλασικοί μουσικοί παίρνουν ρεπό!”. Μια βραδιά με περάσματα από κλασική σε jazz, από latin σε pop και από funk σε gypsy disco... με τους Ιωάννη Μανωλακάκη, Γεώργιο Μίντζα (κλαρινέτα), Ανδρέα Μανωλακάκη, Θεόδωρο Τριαντάφυλλο, Αθηνά Χαμρίστσακ (τρομπέτες), Βαγγέλη Χαμρίστσακ (τρομπόνι) και Κωνσταντίνο Μανωλακάκης (κρουστά).

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. οι “Ilias and The Notorious Troupe” θα μας οδηγήσουν σε μια γοητευτική περιπλάνηση “Από τον Μισισιπή στην Ελλάδα κι από τον Χατζιδάκι στον Νατ Κινγκ Κόουλ”. Ο Ηλίας Ζέρβας-Λευτάκης θα είναι στο τραγούδι, ο Χρήστος Παπαγεωργίου στο μπάσο, ο Τίμος Δαμόπουλος στα κρουστά και ο Νίκος Στάικος  στο πιάνο.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ., οι “Ilias and The Notorious Troupe” θα παίξουν jazz, swing, rock'n'roll και blues.

Τέλος, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 8.30 μ.μ. Το ανσάμπλ «A Piacere» (Saskia Filippini βιολί, Endre Guran βιόλα, Janka Speglitz τσέλο, Sara Bryans και Christiane Doret πιάνο) θα αποδώσει έργα Beethoven, Dvorak, Schubert, Max Bruch,

Fauré, Rachmaninoff και Mozart.

Οι συναυλίες του Φεστιβάλ Κορώνης θα συνεχιστούν έως το Νοέμβριο.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις κοστίζει 10, 8 και 5 ευρώ. Τα προπληρωμένα εισιτήρια έχουν έκπτωση, ενώ για τους νέους κάτω των 18 είναι ελεύθερη. Προπώληση γίνεται στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ υπάρχουν στην ιστοσελίδα:

www.koronifestival.gr

 

 


NEWSLETTER