Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 21:10

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό

Γράφτηκε από την
Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό

 

Στο μαγικό κόσμο της μουσικές προσκαλεί το κοινό το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, το οποίο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου διοργανώνει Open Day.

Από τις 10 π.μ. μέχρι τις 1 μ.μ. (στην οδό Βιλεαρδουΐνου 1, πλατεία Υπαπαντής), η είσοδος στο Δημοτικό Ωδείο θα είναι ελεύθερη σε μια μουσική γιορτή, που προετοιμάστηκε με χαρά και ιδιαίτερη φροντίδα από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους, όσοι ενδιαφέρονται για τη μουσική, όποια ηλικία και αν έχουν (νήπια – παιδιά – έφηβοι - ενήλικες).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του Ωδείου, συναντήσεις με τους καθηγητές, ενημέρωση για τα μουσικά όργανα, μαθητική συναυλία, το παιχνίδι «Οι Οικογένειες των Μουσικών Οργάνων».

Η δήλωση συμμετοχής δεν είναι απαραίτητη ωστόσο  η δήλωση ενδιαφέροντος (τηλεφωνικά, μέσω e-mail, facebook ή διά ζώσης) θα βοηθήσει το Ωδείο στον προγραμματισμό του. 

Οσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα κερδίσουν ένα δωρεάν μάθημα για γνωριμία με το μουσικό όργανο που θα επιλέξουν, δηλώνοντας ενδιαφέρον στο σχετικό έντυπο.

(Πληροφορίες: Στη Γραμματεία του Ωδείου, Βιλεαρδουΐνου 1(πλατεία Υπαπαντής). Τηλέφωνο: 27210 21881. Ε-mail: dimodkal@otenet.gr. Facebook: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ).

Διοργανωτές είναι οι Δήμος Καλαμάτας, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμάτας «Φάρις», Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.


NEWSLETTER