Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 11:01

Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε ο Πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Εγκαινιάστηκε ο Πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” (φωτογραφίες)

 

 

Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα ο Πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”, ο οποίος ιδρύθηκε από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Φάος”.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια, μαζί με εκπροσώπους της πολιτικής και κοινωνικής σκηνής από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή.

Τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος όσο και ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας εξέφρασαν τη στήριξή τους σε αυτή την καινοτόμο και απαραίτητη για την πόλη κίνηση, η οποία αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της Καλαμάτας στον τομέα της επιχειρηματικότητας και του πολιτισμού, συμβάλλοντας έτσι και στην προβολή της σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Στην οδό Σφακτηρίας 18 και στα 190 τ.μ. της επιφάνειάς του, ο Πολυχώρος Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos” είναι πλήρως εξοπλισμένος με σύγχρονα συστήματα και παρέχει υπηρεσίες γραφείων open space, σε επαγγελματίες που επιθυμούν να ιδρύσουν μια επιχείρηση, ή ακόμα να εγκαταστήσουν ή να μεταφέρουν την έδρα τους. Παράλληλα, τους παρέχει υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων.

Πέρα από αυτό όμως, ο πολυχώρος -ο οποίος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ- διατίθεται επίσης για σεμινάρια, συμβούλια, αλλά και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Για επικοινωνία υπάρχει το τηλέφωνο 27210 94000, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητήσει και στην ιστοσελίδα:

www.phaos.org

 

 

 


NEWSLETTER